Landmark Bella Vita 1kg χύμα

Landmark Bella Vita 1kg χύμα

Η Bella Vita είναι μια εκλεκτή συμπληρωματική ζωοτροφή η οποία μπορεί να αποτελέσει τη βάση της σίτισης των φτερωτών μας φίλων. Είναι μια πολύ εύπεπτη και εύγεστη μαλακή τροφή υψηλής θρεπτικής αξίας χωρίς χρωστικές ουσίες,παρασκευασμένη με σκοπό την εξασφάλιση της ευζωΐας τους.
Έχει διαμορφωθεί ώστε να αποτελεί πηγή πρόσθετων θρεπτικών συστατικών και χορηγείται καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις εποχές που απαιτείται επιπλέον συμπλήρωμα σε πρωτεΐνες και ενέργεια, όπως η αναπαραγωγή (ζευγάρωμα, ωοτοκία, εκκόλαψη), η ανάπτυξη αλλά και η πτερρόροια. Θεωρείται κορυφαία επιλογή για άριστη εκκολαπτικότητα αλλά και επιτυχή απογαλακτισμό των νεοσσών. Η χορήγησή της κατά το διάστημα τόσο της προετοιμασίας όσο και την περίοδο των διαγωνισμών συμβάλλει ουσιαστικά στην δυναμική φαινοτυπική εκδήλωση του γενότυπου των πτηνών μας. Η ιδιότητα αυτή καθιστά την Βella Vita έναν άριστο διατροφικό συντελεστή για την υποστήριξη και ανάδειξη της γενετικής γραμμής που παράγει ο εκτροφικός πυρήνα αναπαραγωγής.
Λόγω της ενεργειακής της αξίας, συνιστάται στην διατροφή αδύναμων πτηνών ή πτηνών που αναρρώνουν καθώς και μετά από φαρμακευτικές αγωγές .Είναι μια τροφή εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά, προβιοτικά και ένζυμα για μια άριστη ισορροπία του γαστρεντερικού συστήματος.
Το υψηλό και μεγάλης βιολογικής αξίας ποσοστό πρωτεϊνών και λιπαρών οξέων αποτελούν εγγύηση για τη βέλτιστη ανάπτυξη, το τέλειο σχηματισμό του πτερώματος καθώς και την χρωματική του ανάδειξη και λάμψη.

Η ενισχυμένη σύνθεση της με την συμμέτοχη Ph Regulator και Seed Αctivator:


1)Επιτυγχάνει την διαμόρφωση του ενδεδειγμένου pH της εντερικής οδού μειώνοντας τον πληθυσμό των παθογόνων μικροβίων και εμποδίζοντας έτσι την συμπτωματολογική μη εξειδικευμένη διάρροια. 
2)Συμβάλλει στον υγιή επιθηλιακό ιστό του στόματος, του γαστρεντερικού σωλήνα ,του αναπαραγωγικού συστήματος κλπ. 
3)Εξασφαλίζει τη βέλτιστη ανάπτυξη και παρέχει δομικά στοιχεία για τον σχηματισμό των σκελετικών και μυϊκών μυών.
4)Ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος,λόγω των συνθηκών διατηρήσης στα ενδιαιτήματά των φτερωτών μας φίλων ,και της υγείας της αναπνευστικής οδού. 
5)Χτίζει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα με την βελτίωση της σύστασης του αίματος, την βελτίωση του αγγειακού συστήματος και των λειτουργιών των ζωτικών του οργάνων.
6)Η συμμετοχή κορυφαίας ποιότητας, αδρανών ορυκτών κόκκων συμβάλλουν στην καλύτερη χημική πέψη της τροφή και τη σωστή εξώθηση του πολτού (τροφή, γαστρικά υγρά) πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη απορροφησιμότητα των θρεπτικών συστατικών, μειώνοντας το κόστος διατροφής.
Η διατροφική υπεροχή της Bella Vita, πέρα από την υψηλή διατροφική αξία της, οφείλεται στο γεγονός της παροχής πολύτιμων συστατικών που περιέχονται στην σύστασή της, τα οποία αποτελούν βασικό παράγοντα αφομοίωσης (ως καταλύτης) και όλων των θρεπτικών συστατικών που περιέχονται στις υπόλοιπες χορηγηθείσες τροφές (μείγματα σπόρων κλπ).
Πρόκειται για μία ισόρροπη τροφή η οποία συστάθηκε εξαρχής με άξονα την βιομοριακή δομή των φτερωτών μας φίλων, τις διατροφικές τους ανάγκες, αλλά και συνήθειες τους.

Στην σύνθεσή της περιλαμβάνει πρωτογενή συστατικά τα οποία παράγονται από Ελληνικά σιτηρά ,υψηλής ποιότητας ,καθώς επίσης και Ελληνικά πρωτογενή φυτικά έλαια και όχι trans ή ραφινέ λίπη και έλαια.Επίσης περιέχονται προϊόντα γάλακτος , εκχύλισμα φυτικών πρωτεϊνών, σάκχαρα, πρεβιοτικά, προβιοτικά, μαγιά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία,μακροστοιχεία και προϊόντα τεχνολογίας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε
  • Κατασκευαστής: LANDMARK
  • Κωδικός Προϊόντος: lan114
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5,90€